Banebrytende ekspertise siden 2016

Vi er en pålitelige partner innen bygg og anlegg.

Velkommen til Betonorte, der erfaring møter innovasjon. Siden oppstarten i 2016 har vi vært en ledende aktør i byggepartnerbransjen, og vi leverer enestående ekspertise og engasjement i hvert eneste prosjekt vi påtar oss. Med mange års erfaring har vi bevist at vi er en pålitelig og betrodd partner for alle dine byggeprosjekter.

Vår reise er din forsikring. Vi har vært konstant til stede i byggebransjen i mer enn et halvt tiår. Vår reise har vært preget av en forpliktelse til kvalitet, en tørst etter innovasjon og en lidenskap for å gjøre arkitektoniske drømmer til konkret virkelighet. Vi har vokst og utviklet oss, og foredlet våre ferdigheter og tilnærminger for å kunne gi deg best mulig service.

Når vi tenker tilbake på årene som har gått, ser vi med spenning og besluttsomhet frem mot de kommende årene. Vårt engasjement for fremragende kvalitet er urokkelig, og vi er ivrige etter å bidra med vår ekspertise til nye utfordringer, nye prosjekter og nye muligheter.
 • BEVIST EKSPERTISE

  Vår mangeårige erfaring har gjort oss i stand til å takle prosjekter av varierende kompleksitet med selvtillit, med prosjekter over hele Norge.
 • PÅLITELIGHET

  Vi har overlevd tidens tann, noe som viser at vi er pålitelige og konsekvente når det gjelder å levere eksepsjonelle resultater.
 • INNOVASJON

  Selv om vi har et sterkt fundament i tradisjonell praksis, har erfaringen vår også skapt en innovasjonsånd som driver oss til å utforske nye teknikker og teknologier.
 • KUNDENES TILLIT

  Gjennom årene har vi gjort oss fortjent til utallige kunders tillit. De har valgt oss vel vitende om at vår erfaring garanterer kvalitet.
Awesome Image
Våre

hovedfelt

Vårt team er godt bevandret i både betong- og snekkerarbeid, noe som lar oss tilby en helhetlig løsning for ditt prosjekt.
01

Betong og forskaling

Fremragende betong og ...
02

Armering

Vår forpliktelse til ...
03

Fra betong til tre

Strømlinjeform prosjektet ditt ...
Kontakt oss

send en melding

  • Our Mission
  • Our Vision
  • Our History
  • Our Value