VI TILBYR

BETONG OG FORSKALING

Vårt team har lang og god erfaring i både betong- og tømrerarbeid, noe som lar oss tilby en helhetlig løsning for ditt prosjekt.

Fremragende betong og forskaling – former strukturer og sikrer styrke.

Vi er svært stolte av vår ekspertise innen betongforskaling. Vårt engasjement og øye for presisjon, sikkerhet og innovasjon gjør oss til en god partner i dagens byggebransje. Med hvert eneste prosjekt skaper vi ikke bare strukturer, men også en arv som tåler tidens tann.

Vi er mestere i denne kunsten og lager støpeformer som gir liv til arkitektonisk design. Fra ruvende skyskrapere til intrikate broer – våre forskalingsløsninger er fundamentet for å realisere dine visjoner.

Vår ekspertise, din trygghet. Når du samarbeider med oss, utnytter du kraften i vår erfaring og presisjon. Vårt team av dyktige ingeniører og betongarbeidere designer og produserer forskalingsløsninger som blir skreddersydd for akkurat ditt prosjekts unike krav.

DERFOR ER VI

Gode på Betongarbeid

Sikkerhet først

Vårt arbeid handler ikke bare om betong eller armering, men også om å ivareta sikkerheten på byggeplassen – noe som sikrer et trygt miljø for alle involverte.

Effektivitet omdefinert

Tid er en viktig faktor i byggebransjen. Vår planlegging og erfaring er utviklet med tanke på effektivitet, slik at montering, støping og fjerning går raskere, og slik at tidsfrister overholdes – uten kompromisser.

Din visjon - vårt oppdrag

Hos Betonorte mener vi at grunnlaget for bemerkelsesverdig arkitektur starter med upåklagelig forskaling. Når du velger oss, velger du en partner som er dedikert til å gjøre byggedrømmene dine til en konkret virkelighet.

Presisjon og perfeksjon

Vi vet at hver millimeter betyr noe. Våre forskalingsløsninger sørger for at konstruksjonene dine tar form nøyaktig slik du har tenkt deg, med presise dimensjoner og feilfri innretting.

KONTAKT

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vår erfaring innen betongarbeid kan være en løsning som kan løfte prosjektet ditt til nye høyder. 

+47 901 31 698

Storgata 11 | 2000 Lillestrøm

info@betonorte.no